<
НОВИНИ ДНЯ: Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  "Не зможемо чекати". Шольц закликав Європу посилити ППО України з наявних запасів  Запечений сир "Камамбер" з багетом: рецепт для гарної вечері  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  В ЄК назвали умову для переговорів щодо продовження транзиту газу РФ через Українувсі новини дня
Політика
Україна
22.01.2023 509

Україні потрібні танки до того, як Росія підготує новий наступ — Маркарова

Україна потребує негайного постачання танків, але поки ведуться лише дискусії.

98ec498e9bfcf4f1b78d3dc5d68c8547_22.01.23

Україні необхідно отримати у достатній кількості західні танки до того часу, як Росія підготовиться до нового наступу, який очікується цієї весни. Пише ТСН. 

Про це заявила пані посол Україні в США Оксана Маркарова під час інтервʼю в ефірі CNN.

Вона заявила, що західні танки дуже потрібні Україні, щоб військові могли бути захищеними, щоб вони могли маневрувати, вести вогонь та відносити свій контрнаступ та звільнити Україну від російських загарбників.

На питання ведучого, про аргумент уряду США про те, що танки M1 Abrams будуть складнішими в експлуатації та обслуговуванні і тому вони менш корисні ніж німецькі Leopards, вона відповіла: "Звичайно, ми консультуємося з нашими партнерами: "Що буде найефективнішим, що ми можемо отримати у великій кількості, щоб підтримувати роботу на полі бою, ремонтувати, якщо потрібно», — сказала пані посол.

Маркарова заявила, що танки Leopard 2, за словами союзників, буде легше обслуговувати та ремонтувати, також вони є в Європі у достатній кількості. Посол додала, що Україна потребує негайного постачання танків, але поки ведуться лише дискусії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент США Джо Байден заявив, що Україна отримає всю необхідну зброю для того, щоб захиститись від російських агресорів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україні потрібні танки до того, як Росія підготує новий наступ — Маркарова 5.00 5 1
Політика / Україна
22.01.2023 509
Еще материалы раздела «Україна»