<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Коли в Україні потепліє: синоптик назвала період  Зміна міністра оборони РФ - підготовка Кремля до затяжної війни в Україні, - ISW  У вівторок в Україні буде холодно: де очікувати заморозки  В Україні 14 травня, подекуди дощитиме, вдень до +16°  Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травнявсі новини дня
Політика
Світ
22.01.2023 463

ЄС готує новий пакет санкцій проти РФ на річницю вторгнення в Україну

Подробиці нового пакету санкцій поки не розголошували.

b46fb2de79c907080f80238f17c46ad1_22.01.23

Країни Європейського союзу розпочали роботу над десятим пакетом санкцій проти Росії за її агресію проти України. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Reuters з посиланням на власні джерела.

Орієнтовно робота над новим пакетом санкцій повинна бути завершена на річницю повномасштабного вторгнення, повідомляють джерела видання з трьох країн.

"Наступний пакет санкцій буде готовий десь приблизно до трагічної першої річниці вторгнення", - заявив один з чиновників на правах анонімности. Ще одне джерело повідомило, що "були амбіції" підготувати заходи на той час.

Разом з тим співрозмовники не вказали, які саме санкції будуть введені, та хто під них потрапить.

Нагадаємо, раніше речник уряду Польщі розкритикував заяву голови МЗС Австрії, який закликав послабити європейські обмеження щодо Москви.

Крім того, ми інформували, що влада Кіпру арештувала на рахунках підсанкційних росіян 105 мільйонів євро.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЄС готує новий пакет санкцій проти РФ на річницю вторгнення в Україну 5.00 5 1
Політика / Світ
22.01.2023 463
Еще материалы раздела «Світ»