НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Політика
Україна
23.01.2023 1532

У Раду викликали керівництво Міноборони через скандал із закупівлею продуктів для ЗСУ

Комітет Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки викликав керівництво Міноборони України у зв'язку зі скандалом із закупівлями продуктів для українських військових за завищеною ціною.

imgonline_com_ua_resize_mkd7kqejlgfq1wg1_650x410_23.01.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступника голови комітету Мар'яну Безуглу у Facebook.

"Викликаємо керівництво Міністерства оборони України на комітет Верховної ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки", - зазначила вона.

Нардеп уточнила, що засідання має відбутися у закритому режимі найближчим часом.

При цьому Безугла наголосила, що Державна аудиторська служба України якраз проводить перевірки Міноборони щодо закупівлі продуктів харчування і не лише за завищеними цінами.

"Чекаємо на резонансні висновки", - зазначила вона.

Варто зазначити, що видання "Дзеркало тижня" оприлюднило матеріал, у якому стверджувалося, що Міністерство оборони України закуповує продукти харчування для українських військових за цінами, які у рази вищі, ніж в українських супермаркетах.

При цьому Міноборони поки що ніяк не коментувало скандальний матеріал журналістів.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у держбюджеті-2023 на національну безпеку та оборону закладено понад трильйон гривень.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Раду викликали керівництво Міноборони через скандал із закупівлею продуктів для ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
23.01.2023 1532
Еще материалы раздела «Україна»