<
НОВИНИ ДНЯ: Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруваннівсі новини дня
Політика
Україна
23.01.2023 705

Зірка "Гардемаринів" Михайло Мамаєв вирушив на війну проти українців – РосЗМП

Артист показав фото зі зброєю на тлі техніки окупантів.

45e0689ad5edbbe87f634f000021d3a2_23.01.23

Російський актор Михайло Мамаєв, відомий за роллю Микити Оленєва у фільмі "Віват, гардемарини!", підтримав кровопролитну війну в Україні. Пише ТСН. 

56-річний пропагандист поділився світлинами зі зброєю за плечима у бейсболці з літерою "Z", яка вже стала символом окупантів та їхніх злочинів на українській землі. На тлі Мамаєва стояла російська техніка.

У російських ЗМП припустили, що Мамаєв вирушив не передову не у якості журналіста, а воювати проти України та, вочевидь, щоб стати гарматним м'ясом.

До своїх фото росіянин додав цинічний вірш власного авторства, в якому написав про те, як "устал" та про те, що був готовий до того, що "будут боль, война."

"Если чашу мечтаешь испить до дна,
будь готов, что однажды будут боль, война.
Даром, что радость на сердце множится.
Если так повернётся, что вырвут руль,
или грудь превратят в решето от пуль,
Стану смайлика солнечной рожицей."

Зазначимо, що від початку повномасштабної війни в Україні Мамаєв підтримав політику Путіна та геноцид українського народу. У своїх соцмережах артист поширював пропагандистські дописи із закликами "звільняти" Донбас та мирне українське населення.

До того ж, тривалий час актор працював у якості журналіста для російських видань, які активно поширюють брехню про війну в Україні під владою Кремля. Свого часу Мамаєв також мав підвищений інтерес до військових конфліктів у Афганістані, Іраку та Абхазії, до яких також була причетна Росія.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зірка "Гардемаринів" Михайло Мамаєв вирушив на війну проти українців – РосЗМП 5.00 5 1
Політика / Україна
23.01.2023 705
Еще материалы раздела «Україна»