<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Європа
23.01.2023 776

Франція заблокувала рахунки пропагандистського RT. У Росії погрожують заходами у відповідь

В рамках дев'ятого пакета санкцій Франція заблокувала рахунки пропагандистського каналу RT. В Росії пригрозили заходами у відповідь.

russia_today_gettyimages_1235722821_1_650x410_23.01.23

Про це пише РБК-Україна з посиланням на російське видання "TACC".

Блокування рахунків RT France

Про блокування рахунків повідомила шеф-редакторка телеканалу Ксенія Федорова. За її словами, відповідний крок ставить під питання продовження роботи RT France.

"RT France, вірогідно, не зможе виплачувати зарплати", - пише Le Monde.

Тим часом співробітники телеканалу побоюються того, що їм буде складно знайти роботу через те, що в їх ЗМІ стоїть штамп "пропагандист".

Росія погрожує Франції

Тим часом в Кремлі погрожують заходами проти французьких ЗМІ, однак подробиці поки що не розкриваються.

"Блокування рахунків RT France призведе до заходів у відповідь щодо французьких ЗМІ в Росії. Вони будуть такими, що їх запам'ятають, якщо влада Франції не перестане тероризувати російських журналістів", - заявили в МЗС Росії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Франція заблокувала рахунки пропагандистського RT. У Росії погрожують заходами у відповідь 5.00 5 1
Політика / Європа
23.01.2023 776
Еще материалы раздела «Європа»