<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
23.01.2023 1429

"Крим - вирішальна територія": генерал Годжес спрогнозував, коли ЗСУ звільнять півострів

Військовий назвав ключову умову звільнення Криму влітку 2023 року.

57551285604c7df9ef85bfdb9f1eae26_23.01.23

Американський генерал у відставці Бен Годжес заявив, що Україна звільнить окупований Крим до кінця літа, якщо західні партнери нададуть ЗСУ необхідну зброю та далекобійні ракети.

Про це Годжес заявив у інтерв'ю NV. Пише ТСН. 

"Україна планує звільнити Крим, і я дуже сподіваюся, що це станеться до кінця літа, при умові, що західні країни нададуть Україні все те, що вам потрібне і ви просите, і, звичайно, ракети потрібної дальності", - сказав він.

Він також нагадав, що тимчасово окупований півострів є вирішальною для України територію у війні з РФ.

"Українське командування робить дуже гарну роботу, я взагалі захоплений тим, як вони ведуть цю військову кампанію, який їх підхід - ґрунтовний та професійний. Як вони нарощують ресурси, як не дають опонентові можливості піти хоч десь на суттєвий прорив, а також як нарощують ресурси для весняної воєнної кампанії, тому що для вас важливий Крим. Крим — вирішальна територія для вас", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Крим - вирішальна територія": генерал Годжес спрогнозував, коли ЗСУ звільнять півострів 5.00 5 2
Політика / Україна
23.01.2023 1429
Еще материалы раздела «Україна»