<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепловсі новини дня
22.01.2023 1102

Названо області, де відключення світла відбуваються найчастіше

Держенергонагляд назвав три регіони, де найскладніша ситуація зі світлом, а відключення світла відбуваються майже так же часто, як і у прифронтових регіонах.

Про це повідомляється на сайті Держенергонагляду.

Підсумовуючи звернення споживачів, які стосуються недотримання операторами систем розподілу графіків обмеження електропостачання, Держенергонагляд констатував, що більшість таких звернень надходять від споживачів у Київській, Одеській та Дніпропетровській областях.

«Необхідно нагадати – під час введення аварійних відключень з боку НЕК «Укренерго» графіки обмеження електропостачання не діють. Тому під час перевірки Держенергонаглядом операторів систем розподілу у більшості таких випадків недотримання графіків обмеження електропостачання не підтверджується», – зазначають у Держенергонагляді.

Держенергонагляд підкреслює, що енергетичні об’єкти на Київщині зазнають атак від самого початку повномасштабного вторгнення. В той же час, енергооб’єкти Одещини зазнали значних руйнувань внаслідок атак 10 грудня та 14 січня, а Дніпропетровщина є регіоном, який зазнає обстрілів майже щодня.

«Відповідно аварійні вимкнення, як і у прифронтових регіонах, тут стали майже постійними. У всіх випадках, навіть за наявності всіх необхідних людських та матеріальних ресурсів, на відновлення інфраструктури необхідний певний час, інколи, нажаль, тривалий», – підсумували у відомстві.

Оценка материала:

5.00 / 2
Названо області, де відключення світла відбуваються найчастіше 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
22.01.2023 1102
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»