<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососемвсі новини дня
Політика
Росія
23.01.2023 463

Життя у стані війни: представник розвідки повідомив, до чого готує Путін росіян

Господар Кремля усвідомлює, що його режим триматиметься доти, поки триває війна в Україні.

2cbc73ef1d560810c8c32b5bdca6e6ab_23.01.23

Президент Російської Федерації Володимир Путін готує населення країни до життя у стані війни. Він розуміє, що поки триває ця війна, тримається і його режим. Пише ТСН. 

Таку думку висловив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

"Росія вже дозріла до того, щоб готувати своє населення до життя у стані війни. Путін розуміє, що назад дороги немає і власне поки триває ця війна, тримається його режим і його оточення має можливість заробляти, відправляючи на забій своїх ще громадян", - зауважив він.

За словами представника української розвідки, для господаря Кремля затяжною війною є все, що триває більше трьох днів, за які планувалось "взяти Київ, повалити законний уряд і підняти російську триколорну ганчірку".

Андрій Юсов наголосив, що в України та всього вільного світу абсолютно інше завдання - якомога швидше зупинити війну. Зробити ж це можна лише одним шляхом - через відвоювання території до міжнародно визнаних кордонів станом на 1991 рік, притягнення воєнних злочинців до відповідальності, виплату репарацій і реформацію РФ до стану, коли вона не буде нести загрозу всьому людству.

Нагадаємо, у Кремлі всерйоз готуються до атак із повітря на столицю Російської Федерації. У Московській області відбулися тренування підрозділів протиповітряної оборони із застосуванням батареї зенітно-ракетних систем С-300.

Оценка материала:

5.00 / 1
Життя у стані війни: представник розвідки повідомив, до чого готує Путін росіян 5.00 5 1
Політика / Росія
23.01.2023 463
Еще материалы раздела «Росія»