<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
23.01.2023 590

В Києві та області знову туман: водіїв просять бути пильними

У понеділок, 23 січня, в Києві та області в першій половині дня туман утримається.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

"Видимість 200-500 метрів. І рівень небезпечності", - йдеться в повідомленні.

В КОВА попереджають, що такі погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

"Водії! Будьте уважними на дорогах та дотримуйтеся безпечної дистанції", - додали в адміністрації.

Як повідомлялось, погода в Україні сьогодні, 23 січня буде без опадів, місцями навіть до +11 градусів вдень. Але в Приазов'ї ймовірний сильний вітер, а в Карпатах - туман.

Нагадаємо, новий рік в Києві розпочався з температурних рекордів. Кліматична норма перевищена на 13,8 градуса, що відповідає погоді середини квітня.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Києві та області знову туман: водіїв просять бути пильними 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
23.01.2023 590
Еще материалы раздела «Суспільство»