НОВИНИ ДНЯ: Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°всі новини дня
Політика
Україна
23.01.2023 407

Росіяни можуть знову піти у наступ на Куп'янському напрямі, - ГУР

В українській розвідці очікують, що у лютому-березні у Донецькій та Луганській областях активізуються бойові дії. Також ворог може піти у наступ на Куп'янському напрямі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву заступника начальника ГУР Міноборони Вадима Скібіцького в інтерв'ю "Укрінформ".

Констатуючи той факт, що російський диктатор Володимир Путін наказав своїм військом "взяти" Донбас до березня, Скібіцький зазначив, що у лютому-березні розвиватимуться активні бойові дії у Луганській та Донецькій областях.

Також у розвідці бачать перекидання російських військових із Білорусі.

"Не виключаємо, що вони можуть знову спробувати зайти на нашу територію через кордон, - це Куп'янський напрям. Можливе й поновлення наступальних дій з метою повернення під контроль раніше захоплених ворогом територій у Луганській області", - сказав Скібіцький.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни можуть знову піти у наступ на Куп'янському напрямі, - ГУР 5.00 5 1
Політика / Україна
23.01.2023 407
Еще материалы раздела «Україна»