НОВИНИ ДНЯ: Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпецівсі новини дня
Політика
Європа
25.01.2023 750

Молдова проведе навчання на усіх військових полігонах країни

Молдова від 24 січня розпочне військові навчання, які проходитимуть на усіх полігонах країни.

_imeni_1_1982_650x410_25.01.23

Про це пише РБК-Україна з посиланням на місце видання NewsMaker.

Навчання проходитимуть з 24 січня до 4 лютого, у них візьмуть участь більше ніж 400 військових. У Міністерстві оборони Молдови додали, що навчання відбудуться з використанням військової техніки.

"Мета навчань - оцінити можливості та практичні навички всіх військовослужбовців - і строковиків, і контрактників", - зазначили у міністерстві.

Під час навчань військові виконуватимуть різні завдання з використанням техніки, надаватимуть першу допомогу й відпрацьовуватимуть дії в умовах хімічної атаки.

"Під час навчань колони військових машин переміщатимуться національними дорогами від полігону до полігону, у центральних, північних і південних районах країни. У зв'язку з цим просимо громадян не спекулювати на тему навчань і переміщення військової техніки", - додає пресслужба.

Також зазначається, що навчання ніяк не пов'язані із ситуацією в регіоні та війною в Україні.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що, за словами міністра закордонних справ Молдови Ніку Попеску, перемога України у війні проти Росії сприятиме виведенню російських окупантів з Придністров'я.

Оценка материала:

5.00 / 2
Молдова проведе навчання на усіх військових полігонах країни 5.00 5 2
Політика / Європа
25.01.2023 750
Еще материалы раздела «Європа»