<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
24.01.2023 570

Кожна область отримає день без відключень світла

У кожній області України протягом найближчих трьох тижнів проведуть виміри реального електричного навантаження. Для споживачів це означає цілий день без вимкнень електроенергії, повідомили в понеділок оператори системи розподілу.

24 січня світло не вимикатимуть в Полтавській, Черкаській областях (якщо не буде нових російських атак на об'єкти енергетики).

За розпорядженням Міністерства енергетики у цей день буде проведено заміри погодинного активного навантаження на електромережі, щоб отримати точну інформацію про обсяги реального споживання області.

Від виміряних величин будуть залежати майбутні ліміти, і ці дані будуть вихідними при формуванні графіків обмежень.

Виміри електричного навантаження проведуть у всіх регіонах країни, для того, щоб мати реальну картину прогнозованого споживання в кожній області.

До 10 лютого оператори систем розподілу повинні відзвітувати перед Укренерго та Міненерго. Відтак інформація про погодинне активне електричне навантаження стане основою для перегляду лімітів для кожної області окремо.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кожна область отримає день без відключень світла 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
24.01.2023 570
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»