<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Політика
Україна
25.01.2023 580

Росіяни почали тікати з окупованого Луганська та бояться виходити з тилу – Генштаб

"Адміністрація" проводить евакуацію з міста на територію РФ.

de4f2e59592376b2909009d811c8ee2a_25.01.23

Армія агресорки Росії розпочали евакуацію військових з тимчасово захопленого Луганська. З міста їх перевозять на територію РФ. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

"Російська окупаційна адміністрація Луганська проводить евакуацію з міста на територію Російської Федерації сімей військовослужбовців другої армійського корпусу збройних сил РФ", - йдеться у зведенні.

Крім того, протягом десяти днів в окремих населених пунктах Луганської області відзначається зменшення кількості особового складу противника.

"Стало практикою, що на передній край здебільшого відправляються мобілізовані російські військовослужбовці. В той час, коли професійні військові намагаються усіма способами залишатись в тилу", - додають у Генштабі.

Нагадаємо, РФ будує оборонні рубежі вздовж кордонів з Україною. За словами експерта Олега Жданова, таке будівництво на території Росії вздовж українського кордону і на окупованих територіях, які начебто мають вберегти від "наступу" ЗСУ, спрямоване виключно на внутрішньоросійську аудиторію.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни почали тікати з окупованого Луганська та бояться виходити з тилу – Генштаб 5.00 5 1
Політика / Україна
25.01.2023 580
Еще материалы раздела «Україна»