<
НОВИНИ ДНЯ: Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа датавсі новини дня
Політика
Росія
25.01.2023 650

Путін оголосив нову мету війни проти України

Російський президент Володимир Путін заявив, що метою так званої "спецоперації" проти України є захист Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ТАСС.

"Мета, як я вже багато разів говорив, - перш за все, захист людей і захист самої Росії від тих загроз, які їй намагаються створити на прилеглих до нас наших історичних територіях. Ми цього не можемо допустити", - сказав Путін.

Нагадаємо, російські війська вторглися до України за наказом Путіна 24 лютого 2022 року. Тоді ж було заявлено, що метою "спеціальної військової операції" є "демілітаризація" та "денацифікація" України.

Потім представники Кремля неодноразово заявляли, що цілей "спеціальної військової операції" буде досягнуто, не уточнюючи, що це за цілі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін оголосив нову мету війни проти України 5.00 5 2
Політика / Росія
25.01.2023 650
Еще материалы раздела «Росія»