НОВОСТИ ДНЯ: Виїзд чоловіків за кордон під час війни: три категорії, кому це можуть дозволити  Бояться втратити житло: що відбувається на ринку новобудов Києва  Гарячі бутерброди з фаршем у духовці: простий рецепт  Весняні канікули 2023 року: коли українські школярі зможуть відпочити  Яскравий Великдень. Чи дозволить погода пригоститися паскою на свіжому повітрі  Мобілізація в Україні: кого можуть поновити на військовому обліку та призвати до війська  Чому у бабусі однаково смачніше: секрети та хитрощі приготування пасоквсе новости дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.01.2023 1087

Смачні свинячі ребра в духовці: популярний рецепт

Приготувати свинячі реберця в духовці досить просто. Незважаючи на елементарну техніку приготування, страва може посісти гідне місце навіть на святковому столі.

Зазвичай рецепт не передбачає тривалої підготовки. Весь секрет у заздалегідь замаринованому м’ясі. Пише ТСН. 

Інгредієнти

  • Ребра – 1,2 кг

Маринад:

  • 2 ст. л олії
  • 2 ст. л французької гірчиці
  • 1 ст. л міцної гірчиці
  • 4 ст. л соєвого соусу
  • 2 ст. л меду
  • 1 ч. л копченої паприки
  • 1 ч. л солодкої паприки
  • 4 зубки часнику
  • сіль і перець за смаком

Приготування

Маринад добре перемішати до однорідного стану, поки мед із гірчицею повністю не розчиняться в соєвому соусі.

Ребра промити проточною водою і нарізати порційно. Підготовленим маринадом змастити ребра, залишити на дві години. В гусятницю на них кладемо три порізані цибулі і два лаврові листки. Запікаємо в духовці за температури 190 градусів протягом двох годин. Щойно м’ясо набуде приємного рум’яного кольору, його можна виймати.

Поради в приготуванні

  • Ребра краще маринувати на ніч.
  • Страву можна робити в рукаві.
  • Цибулю можна нарізати великими шматками.
  • Часник краще видавити часникодавкою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Смачні свинячі ребра в духовці: популярний рецепт 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.01.2023 1087
Еще материалы раздела «Суспільство»