НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesarвсі новини дня
Політика
Світ
27.01.2023 613

Обізвав Україну та президента: Медведєв влаштував істерику через заяву Зеленського про Путіна

Медведєв у своїй манері почав істерити та погрожувати.

069f064574588a169868893fdacb67b0_27.01.23

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв влаштував істерику через висловлювання президента Зеленського про російського диктатора Путіна. Пише ТСН. 

Про це він написав на своєму телеграм-каналі.

"Запасний президент РФ" обізвав нашу державу "палатою 404". Також він накинувся на українського лідера та в істеричній манері обізвав Володимира Зеленського нецензурними словами.

Наприкінці своєї істерики Медведєв заявив, що мовляв Україна, як держава, існує завдяки західним партнерам, які надсилають нам зброю та фінансову допомогу.

Президента України він назвав "хороброю моською", а Росію нібито "терплячим слоном".

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заявив, що наразі не зацікавлений у зустрічі з диктатором РФ Володимиром Путіним. Глава держави прагне зробити все, щоб російські окупанти, яких же Путін і відправив знищувати Україну, якомога швидше покинули нашу країну.

У Кремлі різко на це відреагували, мовляв, Зеленський давно перестав бути можливим опонентом для глави РФ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Обізвав Україну та президента: Медведєв влаштував істерику через заяву Зеленського про Путіна 5.00 5 2
Політика / Світ
27.01.2023 613
Еще материалы раздела «Світ»