<
НОВИНИ ДНЯ: Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалютавсі новини дня
Політика
Україна
28.01.2023 2147

Розкішний відпочинок під час війни і пікантні фото: скандальна речниця ДПСУ змінила роботу

Іванна Плантовська, за неофіційною інформацією, переведена працювати до житомирських прикордонників.

ea59c127b6ff29b67bab5ab8520370f1_28.01.23

Отримала продовження гучна історія з тепер уже колишньою речницею Південного регіонального управління держприкордонслужби Іванною Плантовською. Пише ТСН. 

Нагадаємо, на початку січня ця військовослужбовиця під час війни похизувалася в мережі своїми пікантними фотографіями. Жінка відпочивала та хвалилася розкішним життям.

Зокрема, Іванна показувала гарні фото з Парижа на тлі Ейфелевої вежі, а також кадри з курортів. Це обурило тисячі українців. Зокрема – й керівництво ДПСУ.

Одразу після скандалу в ДПСУ заявили, що будуть ухвалені рішення, що стосуватимуться подальшого проходження нею служби та виконання обов’язків за посадою.

Як з'ясувалося, станом на зараз Іванна Плантовська вже не є речницею одеських прикордонників.

"Вона вже не у нас, і слава Богу", - повідомило ТСН.ua джерело в Південному регіональному управлінні ДПСУ.

На запитання про те, чи відповідає дійсності інформація деяких ЗМІ, що Плантовська переведена до прикордонного загону в Житомирі, одеські прикордонники повідомили, що не можуть цього ні підтвердити, ні спростувати.

Своєю чергою, в 9-му прикордонному загоні Січових Стрільців (м. Житомир) нам відповіли, що не спростовують інформацію про те, що Плантовська переведена саме до них. "Сподіваюся і знаю, що посада, на яку вона буде призначена, не буде пов'язана зі зв'язками з громадськістю", - повідомило нам поінформоване джерело серед житомирських прикордонників.

Водночас Іванна Плантовська категорично відмовилася коментувати своє звільнення з посади.

"Я ж казала, що не даю офіційних коментарів", - коротко відповіла вона й кинула слухавку.

Оценка материала:

5.00 / 3
Розкішний відпочинок під час війни і пікантні фото: скандальна речниця ДПСУ змінила роботу 5.00 5 3
Політика / Україна
28.01.2023 2147
Еще материалы раздела «Україна»