<
НОВИНИ ДНЯ: США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмовивсі новини дня
Політика
Україна
27.01.2023 1244

"Змушений повторити для тих, хто погано почув": Зеленський зробив заяву щодо виїзду депутатів за кордон

Президент назвав рішення справедливим.

1e7d9bf1fa885973f38a0a415fe89ab6_27.01.23

Глава держави наголосив, що будь-який виїзд за кордон державних посадовців повинен бути згідно з відповідним рішенням РНБО. Пише ТСН. 

Про це йшлося у зверненні президента України Володимира Зеленського 26 січня.

"На жаль, змушений це повторити для тих, хто погано почув. Будь-який виїзд за кордон державних посадовців, народних депутатів, представників місцевої влади та інших осіб, які уповноважені на здійснення функцій держави чи місцевого самоврядування, будь-який їхній виїзд за кордон повинен бути згідно з відповідним рішенням РНБО, яке ви всі бачили", - заявив Зеленський

Інших виїздів за кордон посадовців чи депутатів у воєнний час не буде.

Додамо, що народний депутат "Слуги народу" Микола Тищенко вирушив до Таїланду на "заплановану зустріч в чотиризірковому готелі".

Раніше співробітниця пресслужби Південного регіонального управління держприкордонслужби України Іванна Плантовська потрапила у скандал з відпусткою в Парижі під час війни.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Змушений повторити для тих, хто погано почув": Зеленський зробив заяву щодо виїзду депутатів за кордон 5.00 5 3
Політика / Україна
27.01.2023 1244
Еще материалы раздела «Україна»