<
НОВИНИ ДНЯ: Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідженнявсі новини дня
Політика
Світ
27.01.2023 407

США та ЄС узгодять стелю цін на російські нафтопродукти до 5 лютого, - Єллен

Сполучені Штати та Європейський союз перебувають у процесі обговорення обмеження цін на російські нафтопродукти, заявила міністр фінансів США Джанет Єллен.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Вона заявила, що надихнута тим, що США та ЄС досягнуть угоди до 5 лютого.

Єллен сказала журналістам під час візиту до Південної Африки, що вона обговорювала санкції проти Росії через війну в Україні в кожній країні, яку вона відвідала під час африканського турне.

Вона заявила, що обмеження цін на російську сиру нафту, яке вступило в силу 5 грудня, вже працює.

"Ми дуже серйозно ставимося до санкцій, які ми наклали на Росію... І якщо ці санкції будуть порушені місцевим бізнесом або урядами, ми відповімо швидко і жорстко", - сказала Єллен.

Оценка материала:

5.00 / 1
США та ЄС узгодять стелю цін на російські нафтопродукти до 5 лютого, - Єллен 5.00 5 1
Політика / Світ
27.01.2023 407
Еще материалы раздела «Світ»