<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Росія
29.01.2023 512

У Росії батька двох дітей оштрафували через напис "Ні війні" на "дитячому закладі"

У Росії чоловіка оштрафували на 15 тисяч рублів за напис "Ні війні".

958349232ab39c6fe3cdd796c45afcad_29.01.23

У Бурятії суд оштрафував 40-річного місцевого жителя Дениса Силакова на 15 тисяч рублів нібито за "дискредитацію військових". Пише ТСН. 

Про це повідомляє російське видання "Медиазона" з посиланням на сайт суду.

Зазначається, що суддя визнав винним жителя села Кабанськ у тому, що він написав "аерозольною фарбою зеленого кольору" слова "Ні війні" на стіні "одного з дитячих закладів". Суд вирішив, що підозрюваний "своїми діями підривав довіру до проведення спеціальної військової операції на території України". Чоловік визнав провину і таки покаявся.

Оскільки "порушник" — безробітний батько двох неповнолітніх дітей, йому призначили штраф вдвічі менший за мінімальні 30 тисяч рублів, передбачених статтею про "дискредитацію" армії.

Нагадаємо, росіяни гнівно відреагували на звістку про постачання західних танків до України. Тепер дехто критикує Володимира Путіна за те, що взагалі почав війну.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії батька двох дітей оштрафували через напис "Ні війні" на "дитячому закладі" 5.00 5 1
Політика / Росія
29.01.2023 512
Еще материалы раздела «Росія»