<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Стосується Росії. У НАТО назвали Китаю умову для гарних відносин із Заходом  Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі СШАвсі новини дня
Політика
Світ
30.01.2023 385

"КНДР стоїть на одному полі бою з РФ": сестра диктатора Кім Чен Ина відкрито підтримала Москву

Сестра Кім Чен Ина також розкритикувала рішення країн Заходу поставити Україні танки для захисту від РФ.

0b58afdfd005caad7c0b85d5fa71d117_30.01.23

Сестра Кім Чен Ина Кім Йо Чон заявила, що Північна Корея "завжди буде стояти на одному полі бою" з російською армією. Пише ТСН. 

Заяву сестри Кім Чен Ина Кім Йо Чжон процитувало державне інформагентство КНДР TSAK.

"Ми завжди будемо стояти на одному полі бою з російською армією та народом, який бореться за гідність і честь країни, її суверенітет і безпеку", – заявила Кім Йо Чжон.

Вона також пригрозила, що будь-яка військова техніка, яку Захід постачає Україні, мовляв, "згорить і стане купою заліза проти незламного бойового духу та сили героїчної російської армії". А рішення США надіслати Україні танки Abrams сестра Кім Чен Ина назвала "мерзенним кроком".

Раніше стало відомо, що ПВК "Вагнер" отримала партію зброї з Північної Кореї для російських військ у війні проти України.

У Північній Кореї заперечили допомогу Росії та звинуватили США у "постачанні смертоносної зброї" Україні.

Нагадаємо, глава Північної Кореї Кім Чен Ин висловив повну підтримку Росії у здійсненні нібито "справедливої ​​справи щодо захисту гідності та безпеки", а фактично підтримав загарбницьку війну Путіна проти України.

Тим часом The Wall Street Journal пише, що вторгнення РФ до України створило можливості для Північної Кореї зміцнити зв'язки з Москвою.

Оценка материала:

5.00 / 1
"КНДР стоїть на одному полі бою з РФ": сестра диктатора Кім Чен Ина відкрито підтримала Москву 5.00 5 1
Політика / Світ
30.01.2023 385
Еще материалы раздела «Світ»