НОВИНИ ДНЯ: Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до Українивсі новини дня
Політика
Європа
31.01.2023 1773

Путін не змириться з поразкою у війні: його угорський друг Орбан пояснив причину

Угорський прем’єр прогнозує затяжну війну і не вірить, що Україні допоможе західна зброя у протистоянні російській агресії.

37ee94cef9dbc565f8295340833406a6_31.01.23

Поразка у розв’язаній в Україні війні не дозволить Володимиру Путіну перемогти на майбутніх президентських виборах навіть з масовими фальсифікаціями. Тому господар Кремля, щоб зберегти свою посаду, не відступиться від намірів захопити Україну. Пише ТСН. 

Як повідомляє видання Tichys Einblich, такими міркуваннями прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан поділився з журналістами під час зустрічі в Будапешті.

Прихильний до Путіна угорський прем'єр упевнений, що швидкого завершення війни не буде. Про це, начебто, свідчить активне нарощування Росією військових ресурсів - мілітаризація економіки, розгортання військових виробництв і мобілізація чоловіків в армію.

Також він відзначив, що Кремль не лякає ізоляційна політика країн Заходу. Натомість він влада РФ використовує її, щоб через своїх пропагандистів переконати росіян, що решта світу нібито не розуміє Росію.

Віктор Орбан, уряд якого відмовляється від військової допомоги Україні, заявив, що західна зброя українцям не допоможе. При цьому він з насмішкою згадав про військову допомогу від Німеччини: "Спочатку це було 5000 касок, тепер танки".

Зрештою, він зробив цинічний прогноз щодо результату війни, зауваживши, що в Україні рано чи пізно закінчаться людські ресурси.

Нагадаємо, в листопаді минулого року біля посольства Угорщини у польській столиці Варшаві відбулася протестна акція, на яку принесли ляльку Путіна, із задниці якої стирчала фігура угорського прем’єр-міністра Віктора Орбана. Спільними зусиллями учасники цього дійства звільнили “Орбана” із його неприємного полону.

Оценка материала:

5.00 / 3
Путін не змириться з поразкою у війні: його угорський друг Орбан пояснив причину 5.00 5 3
Політика / Європа
31.01.2023 1773
Еще материалы раздела «Європа»