<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
30.01.2023 449

Заявку про обмін звичайних лампочок на LED можна подати у Дії

Українці в «Дії» можуть подати заяву щодо обміну ламп розжарювання на LED-лампи.

Про це повідомили в Міністерстві цифрової трансформації. Вказано, що 30 млн LED-ламп профінансував ЄС, а ще 5 млн лампочок має надати Франція.

«Обміняйте п’ять старих ламп розжарювання на п’ять енергоефективних LED-лампочок. Уряд запустив програму, щоб знизити навантаження на енергетичну систему країни та скоротити дефіцит електроенергії для користувачів», – пояснили у Мінцифри.

Перші партії енергоощадних ламп надійдуть до обласних центрів, крім окупованих Донецька, Луганська, Сімферополя та Севастополя. Крім того, їх поставлять до Краматорська, Покровська і Кривого Рогу. До кінця лютого LED-лампи мають надійти в інші населені пункти України.

Залишити заяву в «Дії» для участі в програмі можна так:

авторизуйтесь в застосунку;

оберіть Послуги – Обмін лампочок;

вкажіть контактний номер телефону та відділення Укрпошти, у якому бажаєте отримати лампи;

зазначте тип та кількість світлодіодних ламп, які бажаєте отримати.

Оценка материала:

5.00 / 1
Заявку про обмін звичайних лампочок на LED можна подати у Дії 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
30.01.2023 449
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»