НОВИНИ ДНЯ: Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухнівсі новини дня
Політика
Світ
31.01.2023 553

Лукашенко приїхав до Зімбабве: йому на шию натягнули "вінок" та влаштували "дикі танці" в аеропорту

Лукашенко хоче налагодити економічну співпрацю Білорусі та Зімбабве.

b1ce6615350d477f2ffe4336b5ca5fe7_31.01.23

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко у понеділок, 30 січня, прибув із офіційним візитом до Зімбабве. Пише ТСН. 

Про це пишуть білоруські пропагандисти.

Африканська країна організувала пишний прийом білоруському диктатору. В аеропорту його зустрів президент Зімбабве, Лукашенку подарували "вінок" із живих квітів. Також в честь прибуття диктатора в аеропорту йому показали запальні місцеві танці.

Білоруські пропагандисти пишуть, що Лукашенко поїхав до Зімбабве, щоб посилити економічну співпрацю між двома державами. Білорусь туди планує постачати сільськогосподарську техніку.

Зазначимо, що Зімбабве - доволі бідна держава Африки. Згідно з відкритими даними, рівень безробіття у цій країні становить 80%, 68% населення живе за межею бідності.

Нагадаємо, самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко покатав в інвалідному візку по льоду пораненого уродженця Донбасу, який воював за Росію.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лукашенко приїхав до Зімбабве: йому на шию натягнули "вінок" та влаштували "дикі танці" в аеропорту 5.00 5 2
Політика / Світ
31.01.2023 553
Еще материалы раздела «Світ»