<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.01.2023 553

Останній день січня в Україні буде зі снігом та дощем, вдень до +4°

У вівторок, 31 січня, в Україні буде хмарно. Вночі у західних, північних, більшості центральних областей, вдень в Україні – невеликий сніг з дощем; місцями ожеледь, на дорогах подекуди ожеледиця.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

За даними синоптиків, вітер завтра переважно південно-західний, у західних областях з переходом на північно-західний, 7-12 м/с; у Карпатах, вдень в західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-6° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла; на високогір'ї Карпат протягом доби 4-9° морозу.

У столичному регіоні у вівторок хмарно, вночі невеликий сніг, вдень місцями невеликий сніг з дощем. Подекуди ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура по Києву вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°; по області вночі 1-6° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 1-2 лютого в Україні буде хмарно. 1 лютого часом невеликий мокрий сніг, вдень на Закарпатті помірний дощ; у південній частині без істотних опадів. 2 лютого у західних, вдень і в північних областях невеликий мокрий сніг; на решті території без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 5-10 м/с, на заході країни вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° морозу; вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті та у південних областях 1-6° тепла, в Криму до 9°. У Карпатах помірний сніг, температура вночі та вдень 4-9° морозу.

У столиці та на Київщині 1-2 лютого хмарно, невеликий мокрий сніг, лише вночі 2 лютого без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, західний, 5-10 м/с. Температура по Києву: вночі 1-3° морозу, вдень 0-2° тепла; по області: вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

За даними синоптиків, 3 лютого в Україні невеликий сніг, у південній частині країни місцями невеликий мокрий сніг та дощ; 4 лютого в західних, вночі й у східних областях невеликий сніг, на решті території без істотних опадів. Температура вночі 0-6° морозу, в Криму місцями 1-3° тепла; вдень від 3° морозу до 3° тепла, 3 лютого в південній частині 1-7° тепла.

У Києві та по області 3 лютого невеликий сніг, 4 лютого без істотних опадів. Температура по Києву: 3 лютого вночі 1-3° морозу, вдень 0-2° тепла; 4 лютого вночі 3-5° морозу, вдень 0-2° морозу. По області: вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

Оценка материала:

5.00 / 2
Останній день січня в Україні буде зі снігом та дощем, вдень до +4° 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.01.2023 553
Еще материалы раздела «Суспільство»