<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
02.02.2023 410

У Пентагоні пояснили, за яких умов США готові застосувати ядерну зброю

Загроза наступу з боку Північної Кореї зростає

86c48c35b5cef2bcb3b4e2e79d9d3f49_02.02.23

Сполучені Штати Америки готові застосувати ядерну зброю у випадку, якщо Північна Корея наважиться на напад. На тлі наростаючої загрози Сеул намагається отримати більше гарантій від Вашингтона. Пише ТСН. 

Про це заявив глава Пентагону Ллойд Остін, пише DW.

"Остін пообіцяв, що США "прагнуть використовувати весь спектр звичайних і ядерних засобів стримування для захисту Південної Кореї", - йдеться у повідомленні.

Сеул домагається більших гарантій від Вашингтона через потенційну загрозу від країни-сусіда.

Раніше стало відомо, два китайських і шість російських військових літаків увійшли в зону протиповітряної оборони Південної Кореї. Військові Південної Кореї у відповідь підняли в повітря винищувачі.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Пентагоні пояснили, за яких умов США готові застосувати ядерну зброю 5.00 5 2
Політика / Світ
02.02.2023 410
Еще материалы раздела «Світ»