<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
01.02.2023 776

Росія може почати новий наступ вже за два-три тижні, – Данілов

Росія може почати нове вторгнення вже за два-три тижні, вважає секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов.

У інтервʼю Sky News він заявив, що найважчі бої – попереду, а наступні декілька місяців будуть вирішальними у перебігу війни.

"Росія готується до максимальної ескалації", – сказав він, додавши, що ворог збирає все, що можна, і проводить навчання.

Він не виключив, що президент РФ Володимир Путін спробує ще одну атаку з півночі, півдня та сходу, як це сталося 24 лютого 2022 року.

"Ми розуміємо, що все на столі… Я можу сказати, що ми не виключаємо жодного сценарію в найближчі два-три тижні", – сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія може почати новий наступ вже за два-три тижні, – Данілов 5.00 5 1
Політика / Україна
01.02.2023 776
Еще материалы раздела «Україна»