<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Світ
02.02.2023 495

У Путіна знову змінились "пріоритетні завдання спецоперації": бідкається на обстріли РФ

Путін побідкався на обстріл країни-терористки.

0accd6d2f8a39801f8c0ed211c8465f3_02.02.23

Російський диктатор Володимир Путін у середу, 1 лютого, вигадав нове "пріоритетне завдання" війни Росії проти України. Тепер він хоче уникнути обстрілів російської території. Пише ТСН. 

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди.

Російський диктатор побідкався на обстріли прикордонних з Україною територій Росії та заявив, що це тепер "пріоритетне завдання" країни-терористки.

"Звичайно, пріоритетне завдання — ліквідувати можливість обстрілів, але це справа вже військового відомства", - заявив диктатор Путін.

Мета Росії у війні проти України: версії країни-окупантки

Росія 24 лютого почала повномасштабну війну проти України. Тоді диктатор Путін проголосив, що метою так званої "спецоперації" є "демілітаризація та денацифікація" України. Згодом у Кремлі заявили, що метою масових вбивств українців є "захист народу Донбасу".

Згодом мета війни проти України змінювалась. Російська пропаганда заявляла про те, що окупанти вбивають українців, бо на території нашої держави діяли вигадані "біолабораторії США", "бойові комарі чи гуси". Ці версії викликали лише іронію на Заході, особливо, коли країна-терорист збирала через це засідання ООН.

25 січня Путін проголосив нову мету війни проти України - нібито "захист Росії", хоча на державу-агресорку ніхто не нападав.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Путіна знову змінились "пріоритетні завдання спецоперації": бідкається на обстріли РФ 5.00 5 2
Політика / Світ
02.02.2023 495
Еще материалы раздела «Світ»