<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Політика
Росія
03.02.2023 610

Путін вимагає від Міноборони не допускати "обстрілів" прикордонних областей

У Кремлі стурбовані "обстрілами" прикордонних з Україною регіонів і вимагають їх не допускати.

imgonline_com_ua_resize_ftqjzbjvfu_650x410_03.02.23

Як повідомляє РБК-Україна, про це під час наради з питань відновлення інфраструктури заявив російський диктатор Володимир Путін.

"Звичайно, пріоритетне завдання - ліквідувати саму можливість обстрілів. Але це справа вже військового відомства", - заявив він.

При цьому диктатор зазначив, що необхідно якнайшвидше відновити будинки, які нібито постраждали внаслідок "обстрілів".

Зазначимо, що офіційні представники України жодного разу не підтверджували обстріл території Росії. У той же час представники країни-агресора вже кілька разів зізнавалися в ударах по енергооб'єктах та іншій громадянській інфраструктурі нашої країни.

Нагадаємо, раніше Міноборони РФ назвало ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі "обстрілом системи військового управління України".

Також ми писали, що росіяни визнали терористичні удари по гуртожиткам у Краматорську.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін вимагає від Міноборони не допускати "обстрілів" прикордонних областей 5.00 5 2
Політика / Росія
03.02.2023 610
Еще материалы раздела «Росія»