НОВИНИ ДНЯ: Точка неповернення: з 22 грудня стартує енергетичний зсув, який змінює долю всіх знаків зодіаку – що чекає саме на вас  Буданов оцінив перспективи співпраці України зі США в епоху Трампа  Лукашенко будує для Росії унікальний збройовий завод, - ЗМІ  Трамп готує масштабні імміграційні рейди у 2026 році, попри критику, - Reuters  В Україні Різдво буде з морозом: синоптикиня попередила про зміну погоди  Різдвяний дідух: що він символізує та чому його треба ставити у Святвечір  США пропонують нову тристоронню зустріч з Україною та Росією — Зеленськийвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.02.2023 929

Як "зацукрити" сало: для чого додавати до продукту під час засолювання цукор

Рецепт засолювання сала з цукром.

ddae898dda1d0a6a67e11fcd5f957ff4_03.02.23

Щоб сало вийшло смачним та, що важливо, м'яким, розповідаємо, як його засолити з цукром. Саме цукор  зробить сало ніжним. Не хвилюйтеся, десерт із сала не вийде. Пише ТСН. 

Інгредієнти для засолювання сала:

  • Сало – 1 кг
  • Цукор – 150 г
  • Сіль – 0,5 кг
  • Часник – 5-6 зубків
  • Лавровий лист – 3 шт.
  • Солодка паприка – ч. л
  • Хмелі-сунелі – ч. л
  • Чорний мелений перець – ч. л

Приготування сала

  • Сало нарізаємо на невеликі порції. Насамперед кожну частину обвалюємо в цукрі, після чого накриваємо пергаментом. Таким чином сало "зацукрюється" добу.
  • Поки сало лежить у цукрі, готуємо суміш із солі, перцю, паприки, хмелі-сунелі, подрібненого часнику та лаврового листа.
  • Перед солінням сало від цукру промиваємо та обсушуємо.
  • Помите сало натираємо приготовленою сумішшю та відправляємо до холодильника на 7 днів. За тиждень сало можна їсти.

Оценка материала:

5.00 / 2
Як "зацукрити" сало: для чого додавати до продукту під час засолювання цукор 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.02.2023 929
Еще материалы раздела «Суспільство»