НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.02.2023 577

Прогноз погоди на 3 лютого: в Україні буде мокрий сніг та дощ, температура - до +7°

В регіонах хмарно.

У п'ятницю, 3 лютого, в Україні прогнозують мокрий сніг і дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вночі буде мороз, а вдень - плюсові температури. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах хмарно. Вдень буде невеликий мокрий сніг, а на півдні - невеликий дощ, а також вночі та вранці подекуди туман. На Закарпатті помірні опади. В західних областях вночі місцями пориви вітру сягатимуть 15-20 м/с.

Вночі температура повітря буде 0-5° морозу. Вдень стовпчики термометрів покажуть від 1° морозу до 4° тепла. На півдні країни температура підніметься до +2-7°.

Прогноз погоди на Київщині

В регіоні буде хмарно. Невеликий мокрий сніг.  На дорогах місцями ожеледиця. Швидкість північно-західного вітру 5-10 м/с.

У п'ятницю в області температура буде 0-5° морозу, а вдень - від 1° морозу до 4° тепла. У Києві вночі буде -1-3°, а вдень до +2°.

Погода в Карпатах

У Карпатах протягом наступної доби буде мороз - від 3° до 8°.

Також синоптики попереджають про сходження лавин у горах Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей. Йдеться про третій рівень небезпеки у зв’язку зі снігопадами та хуртовинами.

Нагадаємо, народний синоптик Станіслав Щедрін повідомляв: від 3 лютого існує велика імовірність того, що до України прийде потужний циклон із півдня. Він зумовить по всій країні сильні та дуже сильні снігопади, хуртовини.

Оценка материала:

5.00 / 1
Прогноз погоди на 3 лютого: в Україні буде мокрий сніг та дощ, температура - до +7° 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
03.02.2023 577
Еще материалы раздела «Суспільство»