НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Політика
Росія
03.02.2023 539

"Газ в Европе, а Уфа в ж*пе": росіяни, які два місяці без тепла та гарячої води, вийшли на протест

Росіянам обіцяли, що замерзне Європа, а мерзнуть вони.

Жителі російського міста Уфа, які вже два місяці без газу та теплої води, вийшли на протест із табличками. Росіяни бідкаються, що поки влада розповідає про "Європу, яка замерзає", мерзнуть насправді вони. Пише ТСН. 

Про це пише російський телеграм-канал "7Х7. Горизонтальна Росія".

Ще у листопаді багатоповерховий житловий будинок вимкнули від газопостачання через проблеми із димоходом. Раніше росіяни нагрівали воду за допомогою бойлера, проте коли зник газ, гріють у відрах.

Людям запропонували відремонтувати димоходи за 150 тисяч рублів, проте ті нібито не мають коштів на це. Минуло вже два місяці проте проблему так і не усунули.

Жителі Уфи, яким розповідали про "Європу, яка замерзає", вийшли на протест, щоб запитати у влади, а де ж їхній газ.

Нагадаємо, у російському місті Волгоград перед приїздом Путіна банерами закрили зруйновані будівлі, виловили усіх безпритульних собак, а місцевого губернатора відправили на карантин.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Газ в Европе, а Уфа в ж*пе": росіяни, які два місяці без тепла та гарячої води, вийшли на протест 5.00 5 2
Політика / Росія
03.02.2023 539
Еще материалы раздела «Росія»