<
НОВИНИ ДНЯ: Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
04.02.2023 580

У полон здалися окупанти, які мародерили та вбивали у Бучі та Ірпені

На сьогодні залишки славнозвісної бригади з’явилися знову в напрямку Вугледара.

619b1d5fa837949e90cd33b4f8aa8ef7_04.02.23

У Донецькій області в районі міста Вугледар помічені солдати зі 155-ї бригади морської піхоти РФ, які мародерили та вчиняли воєнні злочини проти мирних жителів Бучі й Ірпеня. Десятеро окупантів із цієї бригади здалися в полон. Пише ТСН. 

Про це під час онлайн-брифінгу в Military Media Center повідомив начальник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олексій Дмитрашківський.

"155-та бригада у нас відома по Київському напрямку, коли штурмували місто Київ (у лютому та березні 2022 року - ред). Вони заходили в Ірпінь і Бучу. "Прославилися" ці бійці тим, що вони мародерили і чинили безчинства. Однак вони були майже в повному складі знищені в тому районі", - розповів Олексій Дмитрашківський.

За словами полковника, після відновлення вони з’явилися на Донецькому напрямку, де в листопаді 2022 року були також знищені. І на сьогодні залишки цієї бригади помітили знову в напрямку Вугледара.

Нагадаємо, у Мінреінтеграції звернулися до українців із важливою заявою щодо обміну полонених.

Оценка материала:

5.00 / 2
У полон здалися окупанти, які мародерили та вбивали у Бучі та Ірпені 5.00 5 2
Політика / Україна
04.02.2023 580
Еще материалы раздела «Україна»