НОВИНИ ДНЯ: Буданов пояснив, чому спецслужби РФ допустили напад на “Крокус Сіті”  Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівнимвсі новини дня
Політика
Світ
03.02.2023 772

Наступні пів року будуть критичними у війні в Україні, – директор ЦРУ

Директор ЦРУ Вільям Бернс вважає, що наступні шість місяців будуть критичними у війні в Україні. Президент РФ зробив ставку на те, що можливе зниження інтересу Заходу та "політична втома" можуть дати шанс окупантам отримати успіхи на полі бою.

Слова очільника Центрального розвідуправління США наводить CBS News.

Бернс додав, що розвідувальні дані свідчать про незацікавленість Москви в мирних перемовинах, попри те, що періодично вона запевняє в зворотному.

"Ми не вважаємо, що Путін серйозно готовий до переговорів, попри те, що ви інколи про це чуєте", – сказав директор ЦРУ.

Бернс минулого року здійснював візиту і в Україну, і в РФ. Він зустрічався з представниками влади обох країн. Білий дім і Центральне розвідувальне управління заперечили інформацію про те, що Бернс нібито запропонував президенту РФ Володимиру Путіну п’яту частину території України для припинення війни “у межах мирного плану від імені президента США Джо Байдена”.

Оценка материала:

5.00 / 2
Наступні пів року будуть критичними у війні в Україні, – директор ЦРУ 5.00 5 2
Політика / Світ
03.02.2023 772
Еще материалы раздела «Світ»