<
НОВИНИ ДНЯ: Ці супи не дадуть стати стрункими: які обрати натомість  Критична демографічна ситуація: що хочуть запропонувати українцям, щоб зросла народжуваність  Спека чи зливи: що чекати від літа-2024   Командувач Нацгвардії: для окупації Харкова ворогу потрібні роки  Корисна і соковита шаурма: як приготувати смачний перекус вдома  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюансвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.02.2023 1535

Грибний соус: рецепт, який допоможе прикрасити будь-який гарнір

Грибний соус із шампіньйонів із вершками стане чудовим доповненням до будь-якого гарніру.

29e875eb1769ac312a98cb0d73e2a98d_04.02.23

Вершковий соус має ніжний м'який смак та приємний грибний аромат. Пише ТСН. 

Складники

  • гриби печериці – 250 г;
  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • часник – 5 зубчиків;
  • вершки – 120 г;
  • вода – 150 г;
  • мускатний горіх – щіпка;
  • сіль;
  • перець чорний мелений.

Приготування

Цибулю та часник наріжте дрібним кубиками. Печериці промийте і обсушіть, наріжте півкільцями. На олії обсмажте цибулю з часником до м'якості, додайте гриби і смажте до їхньої готовності. Влийте вершки, воду, додайте сіль, перець, мускатний горіх. Перемішайте до однорідності. Протушкуйте п'ять хвилин і зніміть із плити.

Поради

  • Вершки беріть будь-якої жирності.
  • Для приготування соусу підійдуть будь-які гриби: білі, маслюки або лисички.

Оценка материала:

5.00 / 2
Грибний соус: рецепт, який допоможе прикрасити будь-який гарнір 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.02.2023 1535
Еще материалы раздела «Суспільство»