НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.02.2023 2177

Справжня зима ще попереду: синоптик попередив українців про різке похолодання

До України йде похолодання.

Від початку нового тижня температура вночі сягатиме до -10 градусів морозу, а вдень до -7 градусів. Найближчими днями в Україні очікується морозна погода. Пише ТСН. 

Про це повідомив синоптик Віталій Постригань у Facebook.

4 лютого, очікується невеликий сніг, а на дорогах - ожеледиця. Вночі температура повітря опускатиметься до -3-8 градусів, а вдень підніметься до +1 градуса.

У неділю, 5 лютого, йтиме невеликий сніг, на дорогах - ожеледиця. Нічна температура повітря становитиме від -3 до -8 градусів морозу, а вдень від -1 до -6 градусів.

Нагадаємо, бабак Тимко спрогнозував ранню весну в Україні: її прихід очікується вже за шість тижнів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Справжня зима ще попереду: синоптик попередив українців про різке похолодання 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.02.2023 2177
Еще материалы раздела «Суспільство»