<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в роті  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  Оновлення даних у ТЦК для студентів: що змінилося  Єдина людина в Росії, яка планує стратегію війни: у Зеленського розповіли, хто насправді "керує парадом"  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  У Британії закликали Німеччину дати Україні ракети Taurus і дозволити бити ними по Кримувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.02.2023 3585

Насувається хуртовина. У чотирьох областях оголосили штормове попередження

У суботу, 4 лютого, деяких регіонах України очікується хуртовина та значний сніг. Українців попередили про можливі ускладнення руху.

_pogoda_snig_zima_temryava_avto_blekaut_gettyima_04.02.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

"4 лютого у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях значний сніг, хуртовина", - йдеться в повідомленні.

Синоптики оголосили І рівень небезпечності (жовтий) та попередили, що такі погодні умови можуть призвести до погіршення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць.

Як повідомлялось, у наступні декілька днів у Києві та Київській області очікується зниження температури. Відтепер як у нічні, так і в денні години переважатиме мороз, але не дуже сильний.

Нагадаємо, холодне повітря з півночі принесе в Україну похолодання та нічні морози до 13 градусів. Водночас після 12-13 лютого погода може змінитися.

Оценка материала:

5.00 / 2
Насувається хуртовина. У чотирьох областях оголосили штормове попередження 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.02.2023 3585
Еще материалы раздела «Суспільство»