<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Політика
Україна
05.02.2023 1279

Новий масштабний наступ Путіна: у Зеленського оцінили шанси окупантів

План Путіна залишити українців зимою без опалення та світла також провалився.

78bf48a2ccdbe535da5bbc342e72ed7a_05.02.23

У Зеленського впевнені, що "великий наступ" очільника Кремля Володимира Путіна провалиться, як і попередній. Пише ТСН. 

Про це наголосив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

"Тим часом непомітно розпочався останній місяць зими. За планом Путіна, Україна мала бути без опалення й електрики, а українці – вимагати від уряду капітуляції. План провалився, як і попередні. Не вдасться і план «великого наступу». А буде український план: деокупація, репарації, трибунал", - йдеться в дописі політика.

Загроза нового наступу Росії

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що російські війська можуть спробувати піти в новий наступ на Україну до річниці вторгнення - близько 24 лютого. Міністр оборони припустив, що напрямками нової атаки, можливо, стануть південь та схід.

Про те, що російський наступ неминучий, вважають аналітики американського Інституту вивчення війни. За їхніми даними, ймовірно, ворог готується до активізації на сході України, зокрема в Луганській області. Статися це може у найближчі місяці.

Генерал армії, керівник Служби зовнішньої розвідки України у 2005-2010 роках Микола Маломуж припускає, що під час нового наступу Росія діятиме у два етапи: перший етап очікується в лютому-березні, а другий – в кінці весни - на початку літа.

Оценка материала:

5.00 / 3
Новий масштабний наступ Путіна: у Зеленського оцінили шанси окупантів 5.00 5 3
Політика / Україна
05.02.2023 1279
Еще материалы раздела «Україна»