НОВИНИ ДНЯ: Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристкивсі новини дня
Політика
Україна
04.02.2023 3346

"Це не метод покарання": голова ТЦК у Києві прокоментував вручення повісток організаторам п'яних вечірок

Сергій Калугін припускає, що підозрювані не отримали їх раніше, тому що могли порушувати правила військового обліку.

35abc02cab53fb523394003abffc7284_04.02.23

Вручення повісток організатором так званих п'яних вечірок у Києві — це не метод покарання. Підозрювані не отримали їх раніше, тому що могли порушувати правила військового обліку. Пише ТСН. 

Таку думку висловив начальник Печерського районного територіального центру комплектування в Києві полковник Сергій Калугін на брифінгу в п'ятницю, 3 лютого, передає УНІАН.

Журналістка запитала військового, чому в Україні повістки використовуються як покарання і навела як приклад їх вручення організаторам так званих п'яних вечірок.

Калугін на це відповів: "Я не вважаю, що повістки — це метод покарання... Я ж кажу: не всі сидять вдома, не всі люди не порушують правила військового обліку на сьогоднішній день. Він (призовник – ред.) може бути зареєстрований в будь-якому районі міста Києва, а ТЦК і СП він не повідомляє, що він переїхав, і його немає вдома. Я не вважаю, що це метод покарання — вручення повісток".

Нагадаємо, ​​двох блогерів, які знущалися з безпомічних дівчат і знімали їх у порно, заарештовано. Ще шістьом - видали повістки до військкомату.

У прокуратурі зазначили, що підозрювані орендували квартиру у столиці, куди запрошували дівчат, розпивали з ними спиртні напої, доводячи їх до непритомного стану. Надалі, користуючись безпорадним станом молодих жінок, вони здійснювали вульгарні дії, а також імітацію статевих актів, при цьому знімали все це на власні мобільні телефони. Відзнятий матеріал викладали у телеграм-канал і соціальні мережі, залишаючи принизливі дописи та коментарі.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Це не метод покарання": голова ТЦК у Києві прокоментував вручення повісток організаторам п'яних вечірок 5.00 5 3
Політика / Україна
04.02.2023 3346
Еще материалы раздела «Україна»