<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнямивсі новини дня
Політика
Україна
05.02.2023 779

Куди долітатимуть ракети із нового пакету військової допомоги США: опубліковано карту

Усі російські лінії постачання на сході країни, а також частина окупованого Росією Криму стануть доступними для обстрілів ЗСУ.

c3d9135812edbdcf55d826f184669ab9_05.02.23

Агентство Reuters опублікувало карту України, на якій позначено окуповані території та зони враження далекобійними ракетами із нового пакету військової допомоги США.

У повідомленні наголосили, що російським військам доведеться зіткнутися з потенційно катастрофічними втратами.

Нова зброя дозволить українським військовим вражати цілі на вдвічі більшій відстані, ніж було досі. Усі російські лінії постачання на сході країни, а також частина окупованого Росією Криму стануть доступними.

Це змусить Росію перемістити свої постачання ще далі від лінії фронту, що зробить її солдатів більш уразливими та значно ускладнить плани будь-якого нового наступу.

Раніше президент України Володимир Зеленський закликав західних партнерів надати українській армії далекобійні ракети, щоб захистити населення мирних міст України від російського терору.

Нагадаємо, американські ракети з дальністю ураження 150 км, які будуть передані Україні в цьому пакеті військової допомоги США, можуть якщо не зірвати, то значно пригальмувати наступ російських військ, який готує Кремль.

Оценка материала:

5.00 / 2
Куди долітатимуть ракети із нового пакету військової допомоги США: опубліковано карту 5.00 5 2
Політика / Україна
05.02.2023 779
Еще материалы раздела «Україна»