<
НОВИНИ ДНЯ: Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадянвсі новини дня
Політика
Росія
06.02.2023 699

У Росії видають овочеві набори сім'ям "мобіків", яких кинули на війну в Україну

Овочеві набори отримуватимуть 105 сімей за тиждень

db43bc1cee5b788b9b6bab3ad2040b1f_06.02.23

У Росії сім'ям у підмосковному Дмитрові почали видавати по 10 кг картоплі та моркви. Такий знак подяки надають сім'ям мобілізованих, кинутих на війну проти України. Пише ТСН. 

Фрагмент відео на якому розповідають про допомогу опублікували у Telegram-каналі "Кримський вітер".

"У Підмосков'ї сім'ям мобілізованих росіян роздали овочеві набори, що складаються з 10 кг картоплі та 10 кг моркви. Справжня підтримка. Ось що означає "нафтогазова наддержава", – коментують автори каналу, що відбувається в сюжеті.

У сюжеті розповіли, що овочеві набори отримуватимуть 105 сімей за тиждень.

"Хочу подякувати нашому голові Дмитрівського міського округу, великий йому низький уклін. Я теж є дружиною мобілізованого, також чоловіка люблю і чекаю - і сподіваюся, що все буде добре, Росія переможе", - заявила Наталія Муромцева, співробітник "Центру підтримки родичів мобілізованих дмитровчан".

Прикметно, що в сюжеті приховали обличчя всіх родичів "героїв". Усі вони "щиро вдячні" за "допомогу", навіть попри те, що не знають, де перебувають їхні чоловіки та сини і що відбувається з ними на загарбницькій війні РФ.

Додамо, що Росія вже немає ресурсу, щоб проводити масштабні наступальні дії. Зараз окупанти намагаються активізувати наступальні дії на Донецькому плацдармі.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії видають овочеві набори сім'ям "мобіків", яких кинули на війну в Україну 5.00 5 1
Політика / Росія
06.02.2023 699
Еще материалы раздела «Росія»