<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Бізнес
Економіка
04.02.2023 385

Євросоюз постачатиме Україні необхідні гігавати електроенергії

Європейський Союз постачатиме Україні необхідні два ГВт електроенергії.

Про це повідомила президентка Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн під час брифінгу за підсумками саміту "Україна-ЄС", повідомляє ЛІГА.net.

Вона зазначила, що спочатку Україна постачала електроенергію ЄС, проте зараз ситуація змінилася – тепер електроенергії потребує Україна.

"Тому ми будемо поставляти два гігавати електроенергії, які вам необхідні. Ми виступаємо єдиним енергетичним товариством і саме в цьому проявляється та солідарність, яку ми хочемо продемонструвати", – сказала вона.

Оценка материала:

5.00 / 1
Євросоюз постачатиме Україні необхідні гігавати електроенергії 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
04.02.2023 385
Еще материалы раздела «Економіка»