<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської арміївсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.02.2023 453

Сьогодні в Україні почнеться похолодання: температура впаде по всій країні

У багатьох областях 4 лютого очікується сніг.

2799834_04.02.23

У суботу, 4 лютого, в Україні почнеться похолодання. Температура протягом дня знизиться по всій країні. На півночі та північному заході навіть вдень буде "мінус".

Сьогодні в Україні домінуватиме похмура погода і в багатьох областях очікується сніг. Про це свідчать дані Погода УНІАН.

На заході України температура вдень триматиметься від -3° до "нуля", лише на Закарпатті та в Івано-Франківській області стовпчики термометрів піднімуться до +1°. Повсюдно очікується сніг.

У північних областях небо сьогодні буде затягнуте хмарами. Температура очікується на рівні -1°...-2°, в Сумській області - сніг.

На сході України стовпчики термометрів покажуть 0°...+1°. У Донецькій області очікується сніг, на решті території ймовірність опадів менша.

У центрі України сьогодні також сніжитиме. Тут температура протягом дня буде коливатися від -2° до +1°. У Полтавській, Дніпропетровській та Вінницькій областях будуть опади.

На півдні України сьогодні традиційно буде найтепліше. Тут вдень очікується плюсова температура, до +1°...+3°. Також на півдні країни очікується невелика хмарність, лише в Одеській області буде похмуро і пройде мокрий сніг.

Похолодання в Україні: що відомо

Раніше про похолодання попереджала синоптик Наталія Діденко. За її словами, зміна погоди очікується в ці вихідні. Також синоптик повідомила, що весь наступний тиждень буде в Україні морозним і з періодичним снігом.

Народний синоптик Станіслав Щедрін каже, що з 5 по 10 лютого в нашу країну надійде холодна повітряна маса арктичного походження. У цей період, за його даними, на півдні, центрі України і в Карпатах очікуються сильні снігопади, хуртовини, поривчастий вітер і місцями ожеледь.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сьогодні в Україні почнеться похолодання: температура впаде по всій країні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.02.2023 453
Еще материалы раздела «Суспільство»