<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Україна
06.02.2023 750

"Нанотехнології" у російській армії: Резніков показав, чим окупанти захищаються від HIMARS

Вся територія біля Херсонського мосту була вкрита десятками російських відбивачів HIMARS.

3090a761198d57e52770277693a9f999_06.02.23

У Міноборони показали "надсучасне" озброєння російських військових, яким вони хотіли захистити Херсонський міст від українських атак HIMARS. Пише ТСН. 

"Модернe" розробку російських військових показав міністр оборони Олексій Резніков.

"Це військовий кутниковий відбивач. Вся територія біля Херсонського мосту була вкрита десятками таких російських відбивачів. Ворог намагався використати цей анахронізм, щоб захиститися від... HIMARS. Справді, це війна вільного майбутнього проти тоталітарного минулого", - написав міністр у Twitter.

Нагадаємо, що Російська Федерація доставила на фронт нове озброєння "винищувач Leopard", хоча відразу мало назву "винищувач танків". Їх є 4 одиниці. Як розповів військовий експерт Олег Жданов розповів, це - експериментальна техніка. Росіяни їх привезли на фронт, щоб випробовувати.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Нанотехнології" у російській армії: Резніков показав, чим окупанти захищаються від HIMARS 5.00 5 2
Політика / Україна
06.02.2023 750
Еще материалы раздела «Україна»