НОВИНИ ДНЯ: Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разувсі новини дня
Політика
Росія
06.02.2023 663

Росіяни далі підтримують війну проти України: Жданов заявив, що вони готові прийняти і 5 млн домовин

Настрої росіян не зміняться, поки працює пропаганда і поки Путін при владі, вважає експерт.

33630a51bbca9a3f4cc447ca8f5a3596_06.02.23

Військовий експерт Олег Жданов повідомив, що серед росіян надалі зберігається дуже високий рівень підтримки війни проти України, незважаючи навіть на великі втрати на фронті.

Про це Жданов розповів у своєму відеоблозі. Пише ТСН. 

Він зауважив, що якби настрої в російському суспільстві змінювалися, то у військкоматах РФ були б проблеми з набором мобілізованих на війну проти України.

"Поки працює пропаганда і поки Путін при владі, нічого не змінюється. Навпаки залишається дуже високий рівень підтримки цієї війни. І наш головний розвідник абсолютно правий в тому, що вони налаштовані воювати. Якби настрої в суспільстві змінювалися, то у військкоматах були б проблеми з набором мобілізованих і в нас сьогодні на фронті наступ російських окупаційних військ не починався б. Хто ж тоді воює, якщо всі проти війни?"– описав ситуацію військовий експерт.

"Подивіться на лінію фронту. Армія – це дзеркало держави. Якщо вони всі рвуться в бій "покришити укропів", як вони це називають, то… Навіть хвиля підпалів військкоматів там вже припинилась. Була якась хвиля і на цьому все зупинилося. Вони згодні йти на забій за батьківщину, щоби "піндоси" не прийшли і не відібрали туалет на вулиці", – додав Жданов.

Він також наголосив, що для російського суспільства немає того порогу загиблих на фронті, після переходу якого громадяни почали б протестувати: "Вони готові прийняти і мільйон домовин, і п’ять мільйонів. Вони плачуть над своїми родичами та звинувачують у цьому всьому нас та американців. І кажуть, що нас треба тут всіх повбивати, тому що от їм так погано живеться".

Саме тому Жданов сказав, що підтримує ідею створення на кордоні з РФ шестиметрової стіни та вириття рову з крокодилами, встановлення колючого дроту – і все це на довгі роки.

Нагадаємо, в жовтні 2022 року, невдовзі після оголошеної в РФ часткової мобілізації, очільник ГУР Міноборони України Кирило Буданов інформував, що війну проти України підтримують 82% росіян. Голова розвідки тоді наголосив: "Ми воюємо не з російським режимом, як багато хто там вважає, а на жаль, з російським народом".

В кінці грудня Буданов повідомив, що в Росії трішки впав відсоток підтримки війни – до 70%, однак "це нічого не змінює".

Оценка материала:

5.00 / 1
Росіяни далі підтримують війну проти України: Жданов заявив, що вони готові прийняти і 5 млн домовин 5.00 5 1
Політика / Росія
06.02.2023 663
Еще материалы раздела «Росія»