НОВИНИ ДНЯ: Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворогавсі новини дня
Політика
Світ
07.02.2023 728

Російський опозиціонер Невзоров розповів, чи готовий Путін зупинити війну: "Це - єдине, що в нього є"

Опозиціонер вважає, що Путіну начхати на жертви, він робитиме все, щоб війна тривала.

bf6595928fa0af4539920a383b5f45c6_07.02.23

Російський опозиціонер Олександр Невзоров вважає, що Путін не припинить війну проти України, оскільки зараз це - "єдине, що в нього залишилось". Пише ТСН. 

Про це пише "Гордон".

Невзоров вважає, що Путін ніколи не визнає, що війна проти України була помилкою, оскільки для цього потрібно мати хоробрість, а ця риса не властива диктатору. А тому Путін кидатиме на війну стільки росіян, скільки захоче, щоб бойові дії тривали. Навіть якщо для цього буде потрібно мільйон загиблих. Російський диктатор продовжуватиме криваву війну за будь-яку ціну.

"Пам'ятаєш, перед лютим у нього був кумедний, потішний костюмчик? Середненький, дуже складного, хитрого, підступненького, але такого, хитрого, хлопця, з яким можна домовитися. І він у цьому костюмчику гуляв сценою міжнародних відносин. Але в лютому він спалив цей костюмчик. Він одягнувся у війну. Він одягнений у цю війну. І якщо її не стане – він перед усім світом постане млявим, голим, мертвим... Це єдине, що у нього є. Він їсть війну, він п'є війну, він одягнений у неї. Тому він її продовжуватиме абсолютно всупереч будь-якому здоровому глузду", – сказав Невзоров.

Нагадаємо, спеціальний радник головнокомандувачі ЗСУ Валерія Залужного Ден Райс розповів, що новий наступ Росії на Україну ймовірно буде навесні, проте окупанти не матимуть успіхів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російський опозиціонер Невзоров розповів, чи готовий Путін зупинити війну: "Це - єдине, що в нього є" 5.00 5 1
Політика / Світ
07.02.2023 728
Еще материалы раздела «Світ»