<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Політика
Україна
06.02.2023 1968

"Люба моя ОВ": Зеленський зворушливо привітав дружину з днем народження

Президент України Володимир Зеленський зворушливо привітав дружину Олену з днем народження. 6 лютого першій леді виповнилося 45 років.

img_8351_650x410_06.02.23

Чуттєве привітання дружині опубліковано у Telegram-каналі глави держави. Пише ТСН. 

Що написав Зеленський дружині

"Люба моя ОВ, я хочу подякувати тобі. За те, що ти Є. В моєму житті. За те, що ти зараз тут. За віру твою в Україну і Перемогу. За те, що зміцнюєш мене. За всі роки, години, хвилини… і ще раз за ЦЕЙ рік. Як ти представляла Україну. За дітей наших чудових, за ОВ та КВ. Вітаю тебе з твоїм ДН. Бажаю одного тобі.
Щоб день перемоги людей над орками скоріше настав у твоєму житті. В нашому житті…В житті всього народу! Бажаю, люблю, вітаю! ", - написав Зеленський.

Нагадаємо, що Олена Зеленська є дружиною Володимира Зеленського із 2003 року. Вона також, як і її чоловік, народилася в Кривому Розі.

Зі своїм майбутнім чоловіком вони навчалися у паралельних класах криворізької гімназії № 95, але спілкуватися почали пізніше, коли Олена була студенткою будівельного факультету Криворізького національного університету, а Володимир Зеленський здобував юридичну освіту у Криворізькому економічному інституті.

Пара зустрічалася 8 років перед тим, як одружитися. Подружжя виховує двох дітей: Олександру та Кирила.

20 травня 2019 року Олена Зеленська стала першою леді України.

Як ми писали раніше, Зеленський став людиною року за версією найбільшого польського видання.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Люба моя ОВ": Зеленський зворушливо привітав дружину з днем народження 5.00 5 3
Політика / Україна
06.02.2023 1968
Еще материалы раздела «Україна»