<
НОВИНИ ДНЯ: Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літавсі новини дня
Політика
Україна
07.02.2023 889

Тільки автомобілі. Після трагедії в Броварах міністрам заборонили літати на гелікоптерах

Після трагедії в Броварах, яка сталася 18 січня, міністрам заборонили літати на гелікоптерах. Наразі їм дозволено пересуватися лише на автомобілях.

dscf1881_id87549_1300x867_650x410_07.02.23

Про це заявив виконуючий обовʼязки міністра внутрішніх справ Ігор Клименко, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телемарафону.

За його словами, зараз перевіряються усі гелікоптери, які є в системі Міністерства внутрішніх справ України.

"Система безпеки повністю переглянута. Ті гелікоптери, Airbus 225, на даний момент перебувають на аеродромах, працюють спеціалісти. Ми перевіряємо всі гелікоптери, які були в системі МВС. Цей процес затягнеться на місяць або на два, поки ми не встановимо з іноземними експертами, що вони безпечні. Якщо розглядати версію, що це несправність гелікоптера", - заявив Клименко.

Він додав, що посадовцям заборонили літати на гелікоптерах до кінця розслідування авіатрощі.

"З іншого боку, ми заборонили пересуватися керівникам на гелікоптерах, тільки автомобільним транспортом, поки ми не завершимо розслідування і ми достеменно не дізнаємось причини катастрофи", - заявив Клименко.

Нагадаємо, 18 січня керівництво МВС, включно з міністром Денисом Монастирським загинуло через падіння гелікоптера у Броварах.

Оценка материала:

5.00 / 1
Тільки автомобілі. Після трагедії в Броварах міністрам заборонили літати на гелікоптерах 5.00 5 1
Політика / Україна
07.02.2023 889
Еще материалы раздела «Україна»