<
НОВИНИ ДНЯ: Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єр  ПАРЄ ухвалила сенсаційні рішення про Путіна, РПЦ та російські НПЗвсі новини дня
Політика
Україна
08.02.2023 1096

Очолять люди з військовим досвідом. Зеленський анонсував призначення голів ОВА

Невдовзі низка прикордонних та прифронтових областей отримають нових очільників. Ними стануть люди з військовим досвідом.

_portret__ssha_gettyimages_1245774440_7_650x410_08.02.23

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на відеозвернення глави держави.

"Також посилюємо наші управлінські позиції. У низці регіонів - прикордонних особливо та прифронтових - призначаємо керівників із воєнним досвідом. Тих, хто може проявити себе найбільш ефективно в захисті від наявних зараз загроз", - заявив Зеленський.

За його словами, він буде інформувати суспільство про кожне своє рішення щодо нових призначень.

Президент також додав, що таким чином країна буде поєднувати здобутий нашими людьми досвід захисту України з конкретною управлінською роботою на посадах у місцевій та центральній владах.

Зеленський не уточнив, в яких саме областях відбудуться зміни, проте нагадаємо, що нещодавно президент звільнив очільників п'ятьох областей. Серед них - Київська, Дніпропетровська, Запорізька, Сумська та Херсонська.

Оценка материала:

5.00 / 2
Очолять люди з військовим досвідом. Зеленський анонсував призначення голів ОВА 5.00 5 2
Політика / Україна
08.02.2023 1096
Еще материалы раздела «Україна»