<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
08.02.2023 1549

"Росія йде ва-банк": у Зеленського розповіли про "ключовий етап війни"

Союзники України розуміють, що ЗСУ потрібна зброя.

6dd5b90fdc147fbca74090721f8e7fa6_08.02.23

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк розповів, що зараз відбувається ключовий момент у війні Росії проти України. Агресор проводить мобілізацію та просить допомоги у своїх союзників. Пише ТСН. 

Про це він сказав в етері телемарафону.

Михайло Подоляк зазначив, що зараз на фронті триває боротьба за ініціативу, а тому РФ проводить мобілізацію та просить про допомогу в Білорусі, Ірану, Еритреї та інших своїх союзників.

"Сьогодні відбувається ключовий етап, коли триває боротьба, хто володітиме цією ініціативою. Зрозуміло, що Росія йде ва-банк", - пояснив радник голови Офісу президента.

Подоляк вважає, що союзники України розуміють, що ЗСУ потрібно більше озброєння певних видів та далекобійних ракет. Проте у Зеленського вважають, що зараз не йдеться про переламний етап війни.

Нагадаємо, раніше видання Financial Times написало, що новий повномасштабний наступ Росії в Україні може розпочатися протягом 10 днів, доки Україна не отримала танків від західних партнерів.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Росія йде ва-банк": у Зеленського розповіли про "ключовий етап війни" 5.00 5 2
Політика / Україна
08.02.2023 1549
Еще материалы раздела «Україна»